iBite Support

U kan ons steeds contacteren via de helpdesk pagina en via ons helpdesk portaal op www.help.ibite.be !

Particulieren

Computerzorgen? iBite zorgt voor de meest efficiënte oplossing!

Wij helpen u met al uw computerproblemen en dat hoeft helemaal niet duur of lastig te zijn. We helpen u van het begin tot het einde: van het kopen van een computer tot de bijkomende zaken zoals wifi-verbinding, antivirus pakketten, Office,… Maar ook printers en back-up oplossingen.

Wat kost het? Contacteer ons!

Een computer kopen? 

Waar moet u allemaal rekening mee houden? De termen RAM geheugen, processor,… worden naar uw hoofd geslingerd, maar u bent er eigenlijks niets mee. Wij helpen u graag de meest geschikte computer uit te kiezen!

Computer problemen?

Computers en problemen gaan helaas vaak samen.
Wij proberen hier een halt achter te zetten. Een computer die traag is of een virus heeft? Wij lossen al uw computerproblemen meteen op!

Wifiproblemen?

Werkt uw wifi niet naar behoren? Er zijn heel wat mogelijke oorzaken voor dat defect. Wij onderzoeken alle factoren die een invloed kunnen hebben op de kwaliteit van uw draadloos internet en proberen telkens een oplossing te bieden!

Tablet of telefoon kapot?

Is het scherm van uw gsm stuk? Zit er een barst in het scherm? Of geeft uw smartphone slecht beeld? Wij repareren uw gsm snel en vakkundig. Zo is uw toestel snel weer als nieuw.

Back-ups

Bestanden kwijtraken gebeurt vaker dan u denkt. Bent u weleens uw gsm, camera of tablet verloren? Dat hoort er uiteraard ook bij. Uw bestanden zouden niet verloren zijn gegaan met een back-up. Eén klein ongeluk of één kleine fout kan alle belangrijke gegevens waar u om geeft wissen. Wij helpen u graag dit te voorkomen!

Essentiele beveiliging

Een computer zonder beveiligingspakket is net als een voordeur zonder slot. Niet onmogelijk, wel onverstandig. Daarom staan wij garant voor de beste beveiliging die u kan krijgen. Hebt u toch een virus? Dan betalen wij uw licentie voor een heel jaar terug!

De prijs hangt af van de afstand en hoe lang het duurt om de computer te maken. We vragen €35/uur. Voor elke afstand verder dan 15km, komt er €10 bij.

iBite antivirus is simpel, veilig en zonder gedoe!

Antivirus software is complex, verstorend en maakt een computer traag.
Daarom ontwikkelden we iBite Antivirus, het werkt simpel én snel. Na installatie van het programma, werkt het volledig op zichzelf in samenwerking met iBite.

Download iBite Antivirus

Wat uw probleem ook is, iBite is er voor u!

Wij helpen u met al uw computer-, print- of andere elektriciteitsproblemen.
Het enige wat u hoeft te doen, is contact op te nemen met ons, de rest doen wij!

24/24 support

Gratis Cloud Backups

Gratis support contract

24/24 monitoring van uw apparaten

Computer kosten dalen met 50%

Simpel antivirus programma !

a
Arrow
Arrow
Slider